Excursieprogramma voorjaar 2024


Zaterdag 18 mei: Landgoed Soeterbeek in Nuenen en Landgoed Baest in Oirschot
Wij starten de dag om 10:30 uur op Landgoed Soeterbeek, u wordt ontvangen door Jhr. Smits van Oyen, waarna wij een rondleiding krijgen op het landgoed. Het middagprogramma vindt plaats op Landgoed Baest in Oirschot. We start hier met een lunch. Daarna vertelt onze gastheer, de heer Roderick van de Mortel over dit parchtige landgoed. De dag zal eindigen rond 16.30 uur.
Zondag 9 juni: Landgoed Djoerang in Zoelen en Kasteel Heukelum in Heukelum
Op Landgoed Djoerang ontvangen de heer en mevrouw van Everdingen-Bierens de Haan u vanaf 10:30 uur met koffie en thee gevolgd door een rondleiding. De lunch vindt plaats bij Restuaruant Della Contessa in buren. Vanuit Buren vervolgen wij onze tocht naar Kasteel Heukeum waar wij worden ontvangen door de heer Jan Willem Ruyten. Ook daar worden we rondgeleid en eindigen we de dag met een drankje voordat u weer terug naar huis gaat..

Bent u Vriend van Stichting Vrienden PHB dan kunt u zich t/m 10 april hier inschrijven. Kosten voor deelname aan een excursie bedragen € 70.- per persoon.Ook in het najaar organiseren wij weer twee excursie, deze komen binnenkort op onze nieuwe website.:

Bekijk alle excursies in hetexcursie archief.

Word ook vriend!

Unieke excursies

Tijdschrift Het Buiten (3x p/j)
Zie http://www.het-buiten.nl/

Behoud de buitenplaatsen

Deelt u onze liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland?

word vriend

Privacybeleid