Aanmelden als Vriend

Deelt u onze liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland?
Meld u dan aan als Vriend. U steunt dan de instandhouding van dit nationale erfgoed.

Bovendien kunt u als Vriend deelnemen aan unieke excursies naar particulier beheerde buitenplaatsen die normaal gesproken niet opengesteld zijn. Ook ontvangt u driemaal per jaar het fraaie tijdschrift Het Buiten.

Overzicht kosten

Vriend worden
Voor een jaarlijkse bijdrage van ten minste € 35 bent u al begunstiger van de Stichting, dus Vriend van Vrienden PHB. Voor jongeren tot 30 jaar geldt een minimumbijdrage van € 20. Als u daarop een beroep wilt doen, geef dit dan aan onder 'Opmerkingen', met vermelding van geboortedatum. U kunt zich ook als "Vriend voor het Leven" aanmelden. Een levenslange Vriendschap kost u eenmalig ten minste € 400.

Een derde mogelijkheid is dat u zich aanmeldt als "PG-Vriend", door een fiscaal aftrekbare periodieke gift toe te zeggen van ten minste vijfmaal € 40.
Met een periodieke gift van vijfmaal ten minste € 120 wordt u Vriend voor het Leven. Als gevolg van de fiscale voordelen van een periodieke gift kunnen de netto bedragen aanzienlijk lager uitvallen dan de bovengenoemde.
Hier vindt u nadere informatie over deze mogelijkheid.

Activiteiten
Gemiddeld kost een excursie naar (doorgaans twee) buitenplaatsen € 65 per persoon. U wordt naar een verzamelpunt ergens in Nederland uitgenodigd. De vervoerskosten daarheen zijn niet inbegrepen.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of als Vriend voor het Leven.

Persoonsgegevens


Soort vriendschap
Maak uw keuze:


Motief

Opmerkingen

Indien u zich liever per post aanmeldt dan kunt u daartoe contact opnemen met de heer P.P.J. Q. Steinweg, secretaris van de Stichting.
Postadres:
Voorsterweg 161
7399 AA Empe
of mailadres:

Word ook vriend!

Unieke excursies

Tijdschrift Het Buiten (3x p/j)
Zie http://www.het-buiten.nl/

Behoud de buitenplaatsen

Deelt u onze liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland?

word vriend

Privacybeleid