Logo Vrienden Particuliere Historische Buitenplaatsen

"Wij delen de liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland en steunen de instandhouding van dit nationale erfgoed"

Aanmelden als Vriend

Deelt u onze liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland?
Meld u dan aan als Vriend. U steunt dan de instandhouding van dit nationale erfgoed.

Bovendien kunt u als Vriend deelnemen aan unieke excursies en ontvangt u het tijdschrift Arcadië (2x p/j).

Overzicht kosten

Vriend worden
Voor een jaarlijkse bijdrage van ten minste € 35 bent u al begunstiger van de Stichting, dus Vriend van Vrienden PHB. Voor jongeren tot 30 jaar geldt een minimumbijdrage van € 20. Als u daarop een beroep wilt doen, geef dit dan aan onder 'Opmerkingen', met vermelding van geboortedatum. U kunt zich ook als "Vriend voor het Leven" aanmelden. Een levenslange Vriendschap kost u eenmalig ten minste € 400.

Een derde mogelijkheid is dat u zich aanmeldt als "PG-Vriend", door een fiscaal aftrekbare periodieke gift toe te zeggen van ten minste vijfmaal € 40.
Hier vindt u nadere informatie over deze mogelijkheid.

Activiteiten
Gemiddeld kost een excursie naar (doorgaans twee) buitenplaatsen € 60 per persoon. U wordt naar een verzamelpunt ergens in Nederland uitgenodigd. De vervoerskosten daarheen zijn niet inbegrepen.
Excursies naar het buitenland worden voor Vrienden georganiseerd door Voyage & Culture te 's-Hertogenbosch. Die kosten natuurlijk een stuk meer, gezien de faciliteiten voor vervoer en accommodatie. Die kosten krijgt u op van Voyage & Culture. Gewoonlijk kunnen ongeveer 15 tot 20 Vrienden mee.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of als Vriend voor het Leven.

Persoonsgegevens


Soort vriendschap
Maak uw keuze:


Opmerkingen

Indien u zich liever per post aanmeldt dan kunt u daartoe contact opnemen met de heer A.C.J. Viersen, secretaris van de Stichting, bereikbaar op:
Postadres:
Almenseweg 60
7251 HS Vorden
of mailadres:

Development: W3Company